2018-06-20

13-ojo turo anonsas: ar pavyks „Polivektriui“ pasitikti atostogas nepraradus taškų?

Beveik visą pavasarį ir dalį vasaros B diviziono komandos vargo, kovojo ir stengėsi pasirodyti kuo geriau. Jau šį ketvirtadienį B diviziono ekipos sužais 13-ojo turo mačus ir po jų patrauks į vasaros pertrauką. Visos komandos į tą pertrauką nori žengti pergalingos nuotaikos, todėl 13-ajame ture lauks tikrai ne vienas puikus ir intriguojantis mačas, o apie viską – turo anonse.


13-ojo turo rungtynės:


Eil.Nr. Turas Data Laikas Šeimininkai Svečiai Rezultatas Stadionas
1 13 2018-06-21 19:30:00 FK Volcano MSC - Hilltown I "Fanų" ketvirtis
2 13 2018-06-21 19:30:00 FK Polivektris FK Eksperimentas III "Fanų" ketvirtis
3 13 2018-06-21 19:30:00 FK Valčiūnai FC Funk Soul Brothers II "Fanų" ketvirtis
4 13 2018-06-21 19:30:00 WorldOne United FK Alytis IV "Fanų" ketvirtis
5 13 2018-06-21 20:30:00 FK Barbakanas FK Rotalis III "Fanų" ketvirtis
6 13 2018-06-21 20:30:00 FC Žalia Raudona VSG United IV "Fanų" ketvirtis


Centrinė dvikova. Į vasaros pertrauką mus išlydės tikrai įdomi centrinė 13-ojo turo dvikova – ginklus dar kartą surems FK „Polivektris“ ir FK „Eksperiments“ klubai.

 

„Polivektris“ laimėjo visus prieš tai žaistus dvylika mačų ir turi 36 taškus bei pirmauja B divizione, o FK „Eksperimentas“ žygiuoja trečioje vietoje su 25 taškais.

 

Praėjęs komandų susikirtimas buvo tikrai intriguojantis. Tas rungtynes „Eksperimentas“ pralaimėjo tik 3:4, o jiems pirmiems buvo pavykę įmušti įvartį. FK „Eksperimentą“ gyrė tiek „Polivektris“, tiek prieš juos žaidęs „Rotalis“, todėl „Eksperimentas“ ir šiame mače tikėsis sužaisti gerai ir galbūt tapti pirmąja komanda, kuri nugalės FK „Polivektrį“.

 

Įkvėpimo „Eksperimentas“ įgavo po pergalingo mačo prieš „MSC – Hilltown“ (2:1), o taip pat jie galėjo pamatyti, kad „Polivektris“ turėjo vargo su FC „Žalia Raudona“ ekipa, kurią palaužė tik antrajame kėlinyje ir laimėjo 9:4.


Po pergalės prieš MSC ekipą, „Eksperimento“ vadovas Stasys Kvietkauskas savo žaidėjams pažadėjo dėžė alaus, todėl prieš dvikovą su „Polivektriu“ S. Kvietkauskas svarstys, kaip galėtų dar labiau motyvuoti savo ekipą.


„Laimėti prieš „Polivektrį“ būtų tokia, kaip ir svajonė, nes taptume pirmąja komanda, kuri tai padarė. Mus tai tikrai motyvuotų. Manau, kad laimėti galime, tik reikia tinkamo nusiteikimo ir galbūt šiek tiek sportinės Fortūnos, o savo žaidėjams už pergalę pasiūlysiu kažką vertingesnio nei dėžę alaus“, – prieš šį mačą kalbėjo S. Kvietkauskas.


Tuo metu „Polivektrio“ vadovas Valentinas Baranovskij žadėjo, kad šio mačo jo komanda tikrai nepradės taip, kaip pradėjo su „Žalia Raudona“ ir komandos nusiteikimas bus žymiai geresnis.


„Didžiausias mūsų priešas yra nusiteikimas. Kadangi žaisime su „Eksperimentu“, tai nusiteikimas bus visai kitoks ir koncentraciją turėsime jau nuo pirmos sekundės“, – pažadėjo „Polivektrio“ vadovas V. Baranovskij.



 

Ar „MSC – Hilltown“ pertrauką pasitiks pergalingai? Trijų iš eilės rungtynių nelaimėjęs „MSC – Hilltown“ klubas tryliktajame ture susitiks su paskutinę vietą užimančiu FK „Volcano“. Įdomu tai, kad paskutinį kartą MSC šventė pergalę žaisdami būtent prieš „Volcano“ ekipą, ją nugalėdami rezultatu 2:1

 

Nors tada komandai pergalė buvo sunki, tačiau jie jau žino, ko gali tikėtis iš „Volcano“ ir šįkart dvikovai bus pasiruošę geriau.

 

„Volcano“ taip pat turės motyvacijos. Jie jau įsitikino, kad gali pridaryti bėdų MSC ekipai, o pirmosios pergalės siekis šiame sezone dar niekur neišblėso. Visgi, kad ir kaip ten būtų, „Volcano“ turės žaisti su autsaiderio etikete, o ar kaip jiems seksis su tuo susitvarkyti, išvysime ketvirtadienį.


MSC vadovas Adomas Kripas tikino, kad jo komanda šiame mače norės tik pergalės.


„Paskutinės rungtynės – todėl reikia tik pergalės. Kitaip būti negali. Kovosime ir stengsimės, kad į poilsį išeitume pergalingai“, – teigė A. Kripas.

 

Ar FK „Valčiūnai“ dar kartą palauš „Funk Soul Brothers“? Praėjusiame ture FK „Valčiūnai“ pasiekė revanšą prieš „VSG United“ klubą ir jį nugalėjo rezultatu 8:3, o šiame ture komanda bandys dar kartą nugalėti FC „Funk Soul Brothers“ ekipą. Pirmąjį tarpusavio mačą „Valčiūnai“ laimėjo 7:3, todėl komanda tikrai žino, kaip reikia žaisti prieš FSB.

 

Pats „Funk Soul Brothers“ klubas nelaimėjo dviejų paskutinių rungtynių, todėl komanda nėra geram ruože ir „Valčiūnai“ sieks tuo pasinaudoti. Nors „Valčiūnai“ jau laukia vasaros pertraukos, bet ketina ją pasitikti galingai ir stengsis sužaisti geras rungtynes.

 

Šiek tiek daugiau prieskonių į šią dvikovą įberia ir faktas, kad abi komandos turi po 17 taškų, todėl tarpusavio dvikova nulems, kad vasaros pertrauką pasitiks aukštesnėje vietoje.


Abiejų komandų vadovai galvoja tik apie pergalę, todėl šis mačas turėtų būti labai įdomus.


„Manau, kad galime pasiekti pergalę ateinančiame mače, bet tam prireiks kovoti kiekviename aikštės kvadratiniame centimetre“, – teigė „Valčiūnų“ vadovas Dainius Perednis.


„Praeitame ture praradome taškus ten, kur jų prarasti neturėjome, todėl prieš „Valčiūnus“ norime atsigauti. Esu tikras, kad suteiksime jiems gerą kovą, nes su tokiu varžovu tikrai galime žaisti ramiau, o tai mums padės laimėti“, – prieš šį mačą kalbėjo FSB vadovas Igoris Saksonovas.

 

Ar „Alytis“ įrodys, kad pirmasis susitikimas buvo tik nesusipratimas? Dar vienas įdomus mačas lauks tarp „WorldOne United“ ir FK „Alytis“ komandų. „WorldOne United“ šiame sezone pradėjo rinkti taškus ir dabar jų turi 18 bei užima penktą vietą. Nenuostabu, kad pergalės „WorldOne United“ sieks ir šiame mače, nes ji jiems padėtų išlikti šioje pozicijoje.

 

Jų varžovas bus FK „Alytis“, kuris pirmąjį tarpusavio mačą pralaimėjo net 3:11, o ten tiesiog žibėjo „WorldOne United“ puolėjas Ignas Keras, įmušęs net 9 įvarčius. Tačiau paskutiniu metu „Alytis“ žaidžia geriau. Po to minėto pralaimėjimo „Alyčio“ komanda nepralaimėjo jau trijų mačų iš eilės (viena pergalė ir dvi lygiosios), todėl klubas tikrai norėtų šią neblogą seriją pratęsti ir prieš vasaros pertrauką.


„Norime tik pergalės. Apie nieką kitą daugiau negalvojame“, – teigė „Alyčio“ žaidėjas Vytautas Levulis.


Sunkesnių rungtynių tikisi ir pats „WorldOne United“ klubas, tačiau komandos mintys taip pat sukasi apie pergalę.


„Tikrai tikimės sunkių rungtynių. Paskutiniu metu jie žaidžia geriau ir taip pat norės pasiekti revanšą. Visgi tikiuosi, kad vasaros pertrauką pasitiksime pozityviu rezultatu“, – kalbėjo Victoras Cachay Grande.

 

Ar „Barbakanas“ garbingai pasitiks vasaros pertrauką? FK „Barbakano“ ekipa išgyvena ne pačius geriausius laikus. Klubas pralaimėjo jau šešis mačus iš eilės, o vienas iš komandos vadovų Romualdas Laurinavičius teigė, kad po vasaros pertraukos „Barbakanas“ sugrįš žymiai stipresnis. Visgi iki vasaros jiems dar liko sužaisti vieną mačą, o tas mačas laukia prieš galingąją FK „Rotalio“ komandą.

 

„Rotalis“ praėjusiame ture 13:2 sutriuškino FK „Volcano“, o tą patį FK „Barbakaną“ pirmajame mače nugalėjo 7:0. Akivaizdu, kad „Rotalis“ ir vėl yra šios poros favoritas ir tikriausiai laimės šias rungtynes. Tą patį galvoja ir komandos vadovas Dainius Riškus.


„Iš tikro tikimės pergalės, o kaip ji bus pasiekta – nėra taip svarbu“, – tikino D. Riškus.

 

Tuo metu „Barbakanas“ stengsis sužaisti garbingai ir bent jau nepralaimėti tokiu skirtumu, kokiu pralaimėjo pirmąsias tarpusavio rungtynes. Į aikštę „Barbakanas“ žaidėjai tikrai nežengs jau pralaimėję ir kovos kaip įmanydami.


„Visada reikia tikėti, nes jei netikėsi, tai iš anksto pasmerksi save pralaimėjimui. Todėl tikiu, kad galime laimėti“, – sakė „Barbakano“ vadovas Romualdas Laurinavičius.

 

Ar FC „Žalia Raudona“ vasaros pertrauką pasitiks pergalinga nata? Prieš sezono pradžią turbūt niekas nesitikėjo, kad FC „Žalia Raudona“ taip greitai tobulės. Klubas neseniai iškovojo dvi pergalės iš eilės, o praėjusiame ture vienu metu net pirmavo prieš FK „Polivektrį“, bet jam pralaimėjo 4:9.

 

Nepaisant to, „Žalia Raudona“ jaučia didžiulį pasitikėjimą savimi ir vasaros pertrauką pasitinka geros nuotaikos, kuri gali tapti dar geresne, jei jiems pavyks nugalėti „VSG United“ komandą.

 

Pirmąjį tarpusavio mačą „VSG United“ laimėjo tik paskutinėmis minutėmis, kai varžovus palaužė 5:4, tačiau būtent tos rungtynės tada parodė, kad „Žalia Raudona“ pradėjo žaisti geriau. Būtent po šio mačo sekė dvi „Žalia Raudona“ pergalės ir šįkart jau tikrai negalime teigti, kad „VSG United“ yra poros favoritas.

 

Galbūt net atvirkščiai, šįkart „Žalia Raudona“ taps poros favorite, jei demonstruos tokį patį futbolą, kaip rodė prieš „Polivektrį“. Prie šios hipotezės prisideda ir tai, kad „VSG United“ praėjusiame ture pralaimėjo 3:8 FK „Valčiūnai“ ekipai, o paskutiniu metu „VSG United“ žaidžia be vartininko ir į šią poziciją stato aikštės žaidėją. Jei „VSG United“ ir vėl turės problemų su susirinkimu į rungtynes, jas tikrai gali laimėti „Žalia Raudona“ komanda, kurią pergalė priartintų prie dešimtąją vietą užimančio FK „Barbakano“.


„Nieko specialiai nedarysime. Jei toliau taip gerai žaisime, rezultatai ateis savaime. Mums svarbiausia, kad ir toliau gerėtų mūsų žaidimo kokybė“, – prieš šį mačą tikino „Žalia Raudona“ narys Sigitas Stasevičius.


„VSG United“ vadovas Michailas Rukinas numano, kad šis mačas tikrai bus sunkus, o rezultatas priklausys nuo to ar šįkart į rungtynes atvyks pakankamai jo žaidėjų.


„Bus labai sunkios rungtynės, nes varžovas yra tikrai vertas pagarbos. Tai yra gera komanda, kuri sezono eigoje tobulėja, atvirkščiai nei mes. Tikiuosi, kad susirinksime ir pakovosime dėl 3 taškų“, – kalbėjo M. Rukinas



#MFL

 

#JūsŽaidžiate

Turnyrinė lentelė

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1El Dorado110060+63
2FK Alytis110062+43
3FK Fortitudo110064+23
4FK Eagle Team - Setaltas110053+23
5FK Grija2101109+13
6FK Dinamika210168-23
7FC Žalia Raudona210168-23
8FM Vilniaus Vytis100136-30
9VU MIF200259-40
10VRFM100126-40

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
Turas 2

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Ernest Plavskij Komanda:FK Grija
4 Varžybų:2
Matas Radžiukynas Komanda:FC Žalia Raudona
3 Varžybų:2
Kostas Strielkūnas Komanda:FC Žalia Raudona
2 Varžybų:2
Edvin Volodkovič Komanda:FM Vilniaus Vytis
2 Varžybų:1
Aleksandras Mininkovas Komanda:FK Grija
2 Varžybų:2
Edvardas Nuobara Komanda:FK Dinamika
2 Varžybų:1
Ernestas Pilypas Komanda:FK Fortitudo
2 Varžybų:1
Paulius Obolevičius Komanda:El Dorado
2 Varžybų:1
Ignas Kunickas Komanda:VU MIF
2 Varžybų:2
Edgaras Barysas Komanda:FK Alytis
2 Varžybų:1

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Edgaras Dančenkovas Komanda:FK Dinamika
1 0
Dariuš Jankovskij Komanda:FK Dinamika
1 0
Vaidotas Jarašius Komanda:VU MIF
0 1
Rimvydas Strazdas Komanda:El Dorado
0 1
Marius Škadauskas Komanda:FC Žalia Raudona
0 1
Balandis   2024
PrAnTrKtPnŠtSk
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Mūsų partneriai: