2018-06-13

12-ojo turo anonsas: B divizione laukia antra MSC ir „Eksperimento“ dvikova

MFL lygos B diviziono komandos sužais priešpaskutinius mačus prieš vasaros pertrauką. Dvyliktasis turas reiškia tai, kad komandos peržengs sezono pusiaukelę, todėl prieš vasaros pertrauką visos ekipos stengsis kuo labiau pagerinti savo padėtį turnyrinėje lentelėje.


B divizionas


12-ojo turo rungtynės:

 



Centrinė dvikova. Jau iš pavadinimo tapo aišku, kad šio turo centrinė dvikova vyks tarp „MSC - Hilltown“ ir FK „Eksperimento“ klubų. Šios dvi komandos yra turnyrinės lentelės kaimynės, o vieno taško pranašumą turi MSC ekipa. Su 23 taškais Mėgėjų sporto centro komanda yra trečioje vietoje, o už jos su 22 taškais seka FK „Eksperimentas“, todėl šių komandų akistata ir vėl gali pakeisti turnyrinės lentelės padėtį – laimėdamas „Eksperimentas“ pakiltų į trečią vietą, o kitu atveju – „MSC - Hilltown“ įleistų gilesnes šaknis į trečiąją pakopą.


Tiesa, abu klubai į šias rungtynes atvyksta ne itin geros nuotaikos. FK „Eksperimentas“ praėjusią savaitę net 4:10 nusileido FK „Rotalio“ klubui, o MSC nelaimėjo jau dviejų mačų iš eilės, praėjusią savaitę sužaisdami lygiosiomis 2:2 su FK „Alyčiu“.


Šios dvi komandos tarpusavyje žaidė jau gegužės mėnesio 10 dieną ir tada 2:0 laimėjo MSC, kurie ir įgavo pranašumą tarpusavio rezultatuose.


Prieš „Alytį“ jie žaidė be kelių savo lyderių, todėl MSC tikėsis, kad visi galintys žaisti – žais. Komandos vadovas Adomas Kripas taip pat pabrėžė, kad po dviejų iš eilės nelaimėtų rungtynių komanda turi daryti išvadas ir pradėti žaisti kitaip.




„Stengsimės žaisti kiek agresyviau ir bandysime sau susikurti palankesnių progų. Rungtynės su „Eksperimentu“ bus labai svarbios“, – sakė A. Kripas.


„Eksperimento“ vadovas Stasys Kvietkauskas, po pralaimėto mačo „Rotalio“ komandai, paatviravo, kad jo ekipai dar pritrūksta fizinių jėgų ir dar trūksta geresnio tarpusavio susižaidimo, todėl šiuos aspektus jie ir bandys gerinti, o šis procesas jau prasidės rungtynėmis su MSC.


Ar laukia dar du sutriuškinimai? Dvi pirmaujančios B diviziono komandos FK „Polivektris“ ir FK „Rotalis“ žais prieš turnyrinės lentelės apačioje esančius klubus, atitinkamai FC „Žalia Raudona“ ir FK „Volcano“.


Tiesa, paskutiniu metu „Žalia Raudona“ demonstruoja kiek geresnį žaidimą ir pakilo iš lentelės dugno, bet visas savo rungtynes laimėjęs „Polivektris“ dar neturėtų būti įkandamas riešutėlis.


Nors „Polivektris“ labai gerbia savo būsimus varžovus, kuriuos pirmajame sezono mače nugalėjo 8:3, tačiau prieš juos žemesne pavara tikrai neketina žaisti. Idealią pirmąją sezono dalį turėjusio „Polivektrio“ vadovas Valentinas Baranovskij pabrėžė, kad antra vieta komandos jau tikrai netenkintų, todėl jie stengsis laimėti ir visas kitas antrojo rato rungtynes bei galbūt pasiekti kokį nors rekordą. Tokie žodžiai reiškia, kad „Žalia Raudona“ komandos lauks sunkios rungtynės.


Tai supranta ir „Žalia Raudona“ vadovas Ignas Stasevičius, kuris prieš šį mačą sakė: „Prieš FK „Polivektrį“ jau žaidėme, žaidimo lygių skirtumas buvo akivaizdus. Stengsimės, bet laimėjimas „iš niekur“ sunkokai galimas“.


Kitose rungtynėse, „Rotalio“ tikriausiai lauks taip pat lengva pergalė. Jie praėjusį ketvirtadienį 10:4 sutriuškino FK „Eksperimentą“, o dabar jie antrą kartą šiame sezone stos prieš FK „Volcano“ klubą. „Volcano“ klubui kol kas sekasi labai sunkiai ir klubas turi vos du taškus. Praėjusią savaitę jie pralaimėjo tai pačiai „Žalia Raudona“ ekipai ir nukrito į paskutinę vietą.


„Rotalis“ yra nusiteikęs ambicingai ir antrąją sezono dalį nori sužaisti dar geriau nei pirmąją, todėl „Volcano“ sulauks dar sunkesnių rungtynių. Pirmąjį tarpusavio mačą „Rotalis“ laimėjo 9:1, todėl panašaus rezultato galime tikėtis ir dabar.


Kas į rungtynes susirinks gausiau? Šį klausimą galima užduoti prieš „VSG United“ ir FK „Valčiūnų“ dvikovą. Abi ekipos paskutiniu metu susirenka vos turėdami vieną keitimą, bet tai joms nesutrukdė laimėti praėjusio turo rungtynių. „Valčiūnai“ įveikė FK „Barbakano“ ekipą, o „VSG United“ nukovė „Funk Soul Brothers“ futbolininkus.


Pirmoji VSG ir „Valčiūnų“ akistata šiame sezone pasibaigė VSG pergale rezultatu 4:3, o kol kas rimčiau į antrąją dvikovą žiūri tas pats VSG klubas.


„Pirmose rungtynėse beveik viskas pavyko, apart neišnaudotų galimybių prie varžovo vartų. Tai šiame mače planas bus geriau realizuoti susikurtas progas ir iškovoti tris taškus“, – kalbėjo „VSG United“ vadovas Michailas Rukinas, kuris vis dar nežino kiek žaidėjų jam pavyks surinkti šiam mačui.


Tas pačias problemas turi ir „Valčiūnų“ vadovas Dainius Perednis, bet jis dėl to per daug nesijaudina ir viską yra palikęs likimo valiai.


„Apie ateinančias rungtynes nelabai galvojame ir gyvename jau atostogų ritmu“, – sakė D. Perednis.


Ar „Barbakano“ lauks šeštasis pralaimėjimas iš eilės? Ši komanda pralaimėjo jau penkis kartus iš eilės ir labai realu, kad šis skaičius užaugs iki šešių, kadangi „Barbakanui“ teks žaisti su „WorldOne United“ ekipa. Pirmąją šių komandų dvikovą rezultatu 5:4 laimėjo „WorldOne United“, todėl ši komanda yra nusiteikusi pasiekti ir antrą tarpusavio pergalę.


Pačios „Barbakano“ ekipos psichologinė būsena turėtų būti ne pati geriausia ir turbūt šiai komandai vasaros pertrauka yra būtina lyg oras, bet dar daugiau nei savaitę pertraukos reikės palaukti, o tuo bandys pasinaudoti varžovai.


„Antrajame rate stengsimės daryti viską, kad lengvai neprarastume taškų, o šio turo tikslas yra tik vienas – pergalė ir 3 taškai“, – teigė „WorldOne United“ vadovas Victoras Cachay Grande, kurio komanda ir bus laikoma šios poros favorite.


Likusi dvikova. Dar vienas dvyliktojo turo mūšis įvyks tarp FC „Funk Soul Brothers“ ir FK „Alyčio“ klubų. Pirmąjį tarpusavio mačą FSB laimėjo įspūdingu rezultatu 6:0, todėl „Alyčio“ tikslas bus pasiekti revanšą, o „Funk Soul Brothers“ bandys įrodyti, kad gali taip laimėti ir antrą kartą.


Abiejų komandų nuotaikos po praėjusio turo nėra itin geros. FSB apmaudžiai pralaimėjo „VSG United“ ekipai, o dėl pralaimėjimo kaltino padarytas grubias klaidas. Tuo metu „Alytis“ 2:2 sužaidė su MSC, tačiau išlyginamąjį įvartį praleido jau mačo pabaigoje ir vietoje trijų taškų gavo tik vieną.


FSB užima geresnę turnyrinę poziciją ir laimėjo pirmąją tarpusavio dvikovą, todėl natūralu, kad yra laikoma poros favorite, bet „Alyčio“ vadovas Mykolas Adamavičius pažadėjo: „Žaisime kietai!“. 


Galbūt šis pažadas išsipildys aikštėje ir „Funk Soul Brothers“ susidurs su rimtu iššūkiu? Galbūt pasikartos pirmojo mačo scenarijus? Tai sužinosime tik ketvirtadienį!



#JūsŽaidžiate

 

 

 

#MFL

Turnyrinė lentelė

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1El Dorado21200113627+10960
2FK Eagle Team - Setaltas21141611668+4843
3FK Dinamika21130811893+2539
4FK Fortitudo2192106165-429
5FK Alytis2183106585-2027
6FK Rytas2170146898-3021
7SFK Novovileisk21511564131-6716
8Prima Line21411651112-6113

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
Turas 21

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Dariuš Jankovskij Komanda:FK Dinamika
54 Varžybų:20
Martynas Rašinskas Komanda:El Dorado
33 Varžybų:20
Gediminas Skrockas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
26 Varžybų:16
Artur Juchno Komanda:El Dorado
23 Varžybų:18
Arnoldas Čepkauskas Komanda:SFK Novovileisk
18 Varžybų:19
Povilas Malinauskas Komanda:FK Dinamika
18 Varžybų:14
Arnas Levonauskas Komanda:FK Fortitudo
16 Varžybų:13
Ignas Griškonis Komanda:FK Rytas
15 Varžybų:17
Arminas Lapinskas Komanda:FK Rytas
15 Varžybų:20
Lukas Vaičiūnas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
14 Varžybų:19

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Eduardas Tučinskis Komanda:FK Rytas
2 1
Meirūnas Olišauskas Komanda:FK Alytis
1 2
Edvinas Mučinis Komanda:El Dorado
1 2
Mantas Miklaševičius Komanda:SFK Novovileisk
0 3
Dominik Bogdanovič Komanda:FK Rytas
1 1
Andrius Viktoravičius Komanda:FK Fortitudo
0 2
Artur Ostrouch Komanda:SFK Novovileisk
0 2
Deividas Reimaris Komanda:El Dorado
0 2
Egidijus Grinis Komanda:Prima Line
0 2
Eimantas Skendelis Komanda:FK Rytas
0 2
Kovas   2024
PrAnTrKtPnŠtSk
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Mūsų partneriai: