2021-06-01

B divizionas. Be nuostolių žengia tik FK Riešė ir Prima Line

3-iąjame ture pirmuosius taškus pabarstė Žalia Raudona ir International Vilnius komandos, tad iš lyderių ketverto liko tik dvejetas. Diviziono turnyro lentelės viršūnėje ir toliau plazda FK Riešės ir Prima Line vėliavos. Tačiau lyderiams į nugaras alsuoja solidžias pergales iškovoję SFK Novovileiks ir FK Vilniečiai. O norinčių pasigrumti dėl medalių divizione yra ir dar daugiau.

REZULTATAI.




SERIJA. Prieš šias rungtynes MFL Apžvalgininkas iškėlė prielaidą, kad pirmos dvi pergalės neparodė tikrojo Riešės futbolo komandos pajėgumo, nes, pripažinkim, FK Volcano ir MSC šioje sezono stadijoje yra gan ryškiai silpniausios divizione. O WorldOne United, nepaisant kuklaus taškų bagažo, turėjo rimčiau paegzaminuoti diviziono lyderius. 

Paegzaminavo. Bet lyderiai šį egzaminą išlaikė rezultatu 3:1. Ir pratęsė laimėtų rungtynių seriją iki trijų. Vis tik, Riešės vadovas Tomas Guiskis pripažino, kad pergalė pareikalavo gerokai daugiau jėgų nei pirmos dvi.

„Iš tiesų, kol kas tai buvo stipriausias mūsų sutiktas varžovas. Po pirmo kėlinio atrodė, kad viskas gali baigti Apžvalgininko prognozuotomis lygiosiomis. Per pirmas 25 minutes aikštėje vyko kieta kova, mes gavome įvartį, įmušėme atgal, be to, nerealizavome 9 metrų baudinio. Antrame kėlinyje mums gal šiek tiek šyptelėjo sėkmė, įmušėme du įvarčius ir laimėjome. Bet nebuvo nei lengva, nei paprasta. Juo labiau, kad antras kėlinys futbolo prasme nebuvo kokybiškas, vyravo toks ping-ponginis, negražus futbolas“, – atviravo vieną iš Riešės įvarčių pelnęs Tomas.



Kita vertus, žinant, kad WorldOne United yra viena geriausių gynybinio plano komandų, o Riešės gynyba taip pat rodo gan solidžius rezultatus, tikėtis gražaus, atviro ir kombinacinio futbolo buvo nelabai realu. 

Tuo metu, WOU vadovas WOU Victor Grande konstatavo, kad rungtynės buvo sunkios, bet pergalės labiau nusipelnė Riešės komanda. „Varžovai demonstravo kietą, fizišką žaidimą, o kadangi pas mus keli futbolininkai žaidė traumuoti, atsilaikyti buvo dar sudėtingiau. Tikrai nesužaidėme geriausių rungtynių, varžovai prie mūsų vartų susikūrė daugiau ir geresnių progų, jas išnaudojo ir pelnytai laimėjo“, – nevyniojo į vatą WOU vadovas.

AMBICIJA. Trys pergalės iš trijų – tokio sėkmingo starto MFL čempionatuose FK Riešė dar neturėjo. Aišku, galima ginčytis, ar būtų toks startas, jei pirmuose trijuose turuose būtų tekę žaisti, tarkim, su FK Alytis, VU MIF ir EK Eksperimentas komandomis. Bet pergalės yra pergalės, jų iš istorijos metraščių jau niekas neištrins.

O T. Guiskis patvirtino, kad būdama diviziono viršūnėje Riešė jaučiasi visai savo vietoje. „Mūsų tikslas – laimėti B divizioną ir eiti į A divizioną. Ir kol kas viskas vyksta pagal planą. Esame pirmi divizione, norėtume šioje pozicijoje ir pasilikti. Be abejo, kol kas dar per anksti prognozuoti kaip viskas susidėlios, manau, kad aiškesnis vaizdelis bus po pirmo rato“, – teigė FK Riešė žaidžiantis vadovas T. Guiskis. 

PAMOKA. Garsiai kalbėti apie pirmą vietą – galimai ne pats geriausias sprendimas. 3 ture apie tai sužinojo Žalia Raudona komanda. Per pirmus du turus puikiu stiliumi dvi pergales iškovoję žali-raudoni 3-iame atsimušė į FK Vilniečiai sieną – ir pralaimėjo 1:5. 

Rungtynių įrašas:
Skirtingai nei 2-ame ture su Novovileisk, Žalia Raudona nepaėjo kontratakos, nepavyko pirmiems įmušti, nesisekė stabdyti varžovų, o svarbiausia – nesijautė individualaus Darvydo Šerno pranašumo. Vilniečių gynybos lyderis Daniel Guleckij, su komandos draugų pagalba, sustabdė 2010 metų geriausią Lietuvos futbolininką, atkirto jį nuo komandos draugų ir neleido privertė grumtis dėl kiekvieno kamuolio.

Po pirmame kėlinyje praleistų dviejų įvarčių iš gynybos į puolimą metėsi Žalia Raudona žaidžiantis treneris Robertas Šuškevič. Ir nors antrame kėlinyje jam pavyko pasižymėti įvarčiu, bet tuo metu komanda jau buvo prasileidusi 4. Ir šansų sugrįžti į žaidimą faktinai nebeturėjo.

Natūralu, kad po varginančių visomis prasmėmis rungtynių Žalia Raudona lyderiai buvo tylesni. Tačiau, bent jau neoficialiai, ambicijų atvesti komandą į aukščiausią diviziono poziciją neatsisakė. O šis pralaimėjimas, tikėtina, tik pridės papildomos motyvacijos ir privers rimčiau pasirengti kiekvienam mačui.

PAKILIMAS. Jei Žalia Raudona 3 ture smigo žemyn, tai FK Vilniečiai – šovė į viršų. Pirmasis sezono pralaimėjimas SFK Novovileisk komandai dabar atrodo, kaip kažkoks keistas nesusipratimas. 
Kita vertus, pergalės prasidėjo, kai prie komandos prisijungė jos vadovas Tomas Ruzdianec. Tiesa, jis pats savo, kaip pergalių talismano vaidmens  nesureikšmino ir viską perkėlė ant komandos nusiteikimo, atsidavimo ir kovingumo.

„Žaisti su Žalia Raudona nebuvo lengva, prieš rungtynes jautėsi ir jauduliukas, bet mes su juo susitvarkėme ir kiekvienas į aikštę išėjęs žaidėjas buvo pasiruošęs kovai, atidavė 110 proc. jėgų, dėl to ir turime tokį rezultatą. Nors šiose rungtynėse neturėjome net keturių pagrindinių žaidėjų, bet šansą gavo jaunimas, ir, manau, jie įrodė, kad yra verti žaisti pagrindinėje sudėtyje“, – teigė Tomas Rudzianec.

Apie rungtynes galima paskaityti FK Vilniečiai Facebook paskyroje.

Savo ruožtu, reikėtų pastebėti, kad nors Vilniečiai yra jauna komanda, bet pagrindiniaižaidėjai –  Arnold Beperšč, Eimantas Skendelis, Arnold Švaikovskij, Ernest Bubleviuč, Tomaš Korkut ar tas pats T. Rudzianiec – anaiptol ne jaunuoliai, o vyrukai pačiame jėgų žydėjime. Ir tų jėgų jiems, kaip paaiškėjo, tikrai netrūksta. 

„Be abejo, mes tikrai nesame naujokai MFL futbole, komandoje yra pusė Zenito chebros, be to, prisijungė ir mano draugai. Mes esame užregistravę 22 žaidėjus, stengiuosi, kad visi gautų žaidimo laiko. Kol kas lyg ir pavyksta tai padaryti. Bet dabar svarbiausia – nesustoti. Taip, iškovojome dvi pergales, bet negalime užriesti nosių. Su kiekviena komanda reikės kovoti, visi varžovai duos ir mums kovą, reikės su jais žaisti ir apžaisti. Bet man malonu, kad dabar mes jau žaidžiame komandinį futbolą, ieškome zonų, žaidžiame trumpais perdavimais, o ne tik individualiais veiksmais – ir turime rezultatą. Mes tikrai tobulėjame. Ir norime tobulėti kiekvienose rungtynėse ir kilti į viršų“, – teigė T. Rudzianec.

Po dviejų laimėtų rungtynių FK Vilniečiai pakilo į 6 vietą. Bet jiems tai tikrai dar ne riba.

VIRAŽAI. Jei dėl Vilniečių kaip ir viskas aišku – jiems riba yra tik dangus, tai visiškai nebeaišku, kur yra FK Alytis ribos. Pernykščiai diviziono čempionai 3 ture surinko solidžią kapelą, pirmą kartą vienu metu aikštėje griežė Aivydas Ruškys, Augustas Trinkūnas ir Ramūnas Radavičius, jiems neblogai talkino pritariamasis orkestras, bet įveikti International Vilnius nepavyko.

Įdomiausia, kad baigiantis rungtynėms, kažkur taip apie 47 min., net minčių nebuvo, kad Alytis gali nelaimėti. Nors pirmi prasileido, bet galiausiai susistygavę jie užsuko tokią trankią polkutę, kad net ir labai atkakliai mūru stovėjusi International Vilniaus gynyba pradėjo aižėti. Kai 41 min. R. Radavičius meistrišku smūgiu išvedė Alytį į priekį, o po kelių minučių Edgaras Barysas rezultatą padarė 3:1, atrodė, kad čempionai jau gali šauti šampaną ir plauti prakaitą kitais putojančiais gėrimais.

Turiu pagrindo įtarimu, kad kai kas taip ir pagalvojo. 48 min. A. Trinkūnas užsidirbo geltoną kortelę, Alytis liko mažumoje – ir staiga paaiškėjo, kad čempionai mažumoje žaisti nėra pasirengę. International Vilnius surengė paskutinį šturmą, Ovidijus Požėla pašvelnino, o Viktor Bartosevič 50 min. paskutiniu smūgiu rezultatą palygino.

NUOMONĖPo rungtynių International Vilnius atstovas Valerij Krasockij atkreipė dėmesį, kad pernykščiai čempionai nėra jau tokie monstrai, kaip gali pasirodyti. „Pas juos visą žaidimą režisuoja du žmonės – Radavičius ir Ruškys. Mes tikrai aktyviau pradėjom rungtynes, įmušėm įvartį, bet vėliau mums tiesiog žiauriai nekrito, jų vartai buvo kaip užburti, o prie viso to dar gavome tris įvarčius be atsako į savo vartus. Aišku, kad 1:3 mūsų netenkino, metėmės visi į priekį, tuo metu Alyčio žaidėjas už grubų žaidimą gavo geltoną, o mums, turint vienu žaidėju daugiau, pavyko realizuoti puikų „comebacką“. Tiesa, aš po paskutinio įvarčio galvojau, kad mes laimėjome, ir tik vėliau supratau, kad visgi lygiosios“, – teigė V. Krasockij.

Pabaigai Valerijus dar pridėjo, kad nors Alytis ir gan stipriai priklauso nuo bendros nuotaikos ir dviejų lyderių, bet potencialiai ši komanda gali būti tarp prizininkų. Tiesą sakant, mano galva, potencialiai ir International Vilnius gali būti tarp prizininkų. Ir dar bent šešios B diviziono komandos turi potencialo imti medalius. Tad čia jau tenka sutikti su Valerijum, kad tokio potencialaus diviziono ir tokios prentendentų į medalininkus koncentracijos iki šiol dar nėra buvę.

DEBIUTANTAI. Tą koncentraciją dar labiau sutirštino diviziono debiutantai Prima Line futbolininkia. Jokio noro pristabdyti pergalingą savo žygį nerodantys debiutantai šį kartą 5:2 įveikė dar pernai A divizione žaidusią FK Eksperimentas komandą.

Prima Line atstovas Danas Baronas LIVE eteryje po rungtynių neslėpė, kad ši pergale buvo viena iš sunkesnių. „Varžovai mus aktyviai spaudė, bet mes pirmi įmušėme, o paskui – du prasileidome. Antrą – baigiantis pirmam kėliniui, po kampinio. Taip sakant, tiesiai į rūbinę. Vis dėlto, į antrą kėlinį išėjome susikaupę, apsiraminę, be to, pradėjome ir varžovus spausti. Ir tas spaudimas lėmė, kad perėmėme kamuolį prie jų vartų ir aš rezultatą išlyginau. Po truputį rinkomės savo progas, netrukus Almantas Tamulionis persvėrė rezultatą, o rungtynėms baigiantis Mantas Davidonis pridėjo dar du įvarčius. Nors varžovai dar pamėgino mus paspausti, bet pabaiga jau buvo gan rami“, – konstatavo D. Baronas.

Komandos debiutas MFL čempionate tikrai vertas dėmesio. Ne tik dėl trijų pergalių, bet ir dėl varžovų, kurie buvo įveikti: pernykščiai diviziono nugalėtojai FK Alytis, sidabrinis VU MIF'as ir FK Eksperimentas. Bendras rezultatas – 14:4. 

„Mes esame iš skirtingų komandų, visi žaidžiame SFL varžybose, o MFL tik pradedame geriau vienas kitą pažinti. Manau, mūsų privalumas, kad esame individualiai stiprūs, o kai užčiuopiame ir komandinio žaidimo gijas, tada mus sunku sulaikyti. Be to, mes kiekvienose rungtynes stengiamės žaisti iš visų jėgų, tikime savimi ir savo galimybėmis kovoti ir nugalėti visus varžovus“, – ryžtingai kalbėjo D. Baronas.

Tiesą sakant, panašius žodžius būtų galima pasakyti apie visas B diviziono komandas. Visos stengiasi iš visų jėgų, kovoja, bet ne visoms pavyksta nugalėti. Štai ir Eksperimentas, po, regis, netikėtų lygiųjų 1 ture su WorldOne United, kituose turuose stengėsi, kovojo, kapojosi, apšaudė varžovų vartus ir konstrukcijas, bet galiausiai turėjo pripažinti FK Vilniečiai ir Prima Line pranašumą. Bet visos juodos serijos kažkada baigiasi. Labai stipriai tikėtina, kad Eksperimentui ji baigsis jau artimiausiame ture.

PABAIGA. Eksperimentui juoda serija dar tik baigsis, o VU MIF – jau baigėsi. Studentai 3 ture 5:3 nugalėjo MSC ekipą ir po dviejų nesėkmių iškovojo pergalę. Lyg ir būtų proga pasidžiaugti, bet po rungtynių VU MIF žaidėjų veidai iš laimės nespindėjo. Ir tikrai, pagrindo spindesiui nelabai buvo, nes MIF'ų žaidimas vėlų ketvirtadienio vakarą nei iš tolo neapteisino diviziono favoritų statuso. 

Pradėkim nuo to, kad žaisti buvo su MSC – prasčiausius rezultatus demonstruojančiu diviziono kolektyvu. Kuris, beje, į rungtynes susirinko be keitimų. Tai yra – lygiai 7. Atrodė, kad va dabar tai studentai pasimėgaus atakuojančiu futbolu, prispardys dviženklį ir atsigaus kūnu beigi siela. 

Kai Vaidotas Jarašius 3 min. nuginklavo MSC vartininką Julių Kiverį, kitų minčių, kaip tik kad tai lengvo ir rezultatyvaus VU MIF pasivaikščiojimo pradžia, nebuvo. Tačiau, netrukus paaiškėjo, kad MSC nenusiteikusi būti bokso kriauše, žalieji vyrukai kovėsi negailėdami nei savęs, nei varžovų, o Julius Kiveris demonstravo, kad jaunystėje praeitos Sūduvos vartininkų mokyklos galiojimo data dar nesibaigė. 

Be abejo, galiausiai VU MIF įmušė ir antrą, ir trečią-ketvirtą, bet kažkaip be didelio džiaugsmo, girgždėdami ir vingiuodami. Dar keisčiau pasidarė, kai baigiantis rugtynėms įvarčius pradėjo mušti ne studentai, o MSC futbolininkai. Ir ne šiaip kokį vieną, o visus tris. Ir ne bet kokius, o tiesiog super-gražulius. Na, ok, gal ne visus, bet Lino Sungailos suktukas iš aikštės vidurio – stiprus pretendentas į Sezono Golaso nominaciją.

Po rungtynių VU MIF atstovas Nedas Suokas nedaugžodžiavo. Anot jo, džiaugsmo tik tiek, kad pagaliau iškovojoti pirmi taškai, tačiau žaidimo kokybė ir nesusižaidimas vis dar liūdina. "Esame labai toli savo geriausios formos, bet bandysime įsivažiuoti kuo įmanoma greičiau", - pažadėjo Nedas.

Šiaip ar taip, pergalę iškovojęs VU MIF jau turi 3 taškus. O MSC vis dar lieka ant nulio.

Ir nors MFL senbuviai nosių nenukabina, bei tiki, kad jiems anksčiau ar vėliau pavyks ne tik įmušti, bet ir laimėti, artimiausiu metu tokių stebuklų sulaukti lyg ir nėra pagrindo.

ŠKVALAS. Tiesa, ne tik MSC po trijų turų lieka be taškų. Analogiškai juda ir FK Volcano. Skirtumas tik toks, kad Volcano renkasi į kiekvienas rungtynes pakankamai gausiai. O visa kita – labai panašu į MSC. Taip pat kaunasi su visais varžovais, taip pat negaili nei savęs, nei kitų, kojų iš dvikovų netraukia, be įvarčio aikštės nepalieka. Ir taip pat neturi taškų.

Nepadalino taškų jiems ir SFK Novovileisk. Naujosios Vilnios futbolo atstovai susirinko bent dviem 7-ukais, nuo pirmų minučių metėsi į kovą, įmušė tris įvarčius – ir sustojo. Gal panoro intrigos, gal keitimai biškį išderino žaidimą – bet Volcano per kelias minutes įmušė du įvarčius ir po to gan sėkmingai gramdėsi su varžovais visą pirmą kėlinį. 

Visgi, antrame Volcano jau nebeturėjo jokių argumentų. Novovileisk įjungė aukštesnę pavarą ir štampuodami įvarčius kas 3 minutes laimėjo 12:2. 



Dubliu pasižymėjęs ir SFK Novovileisk ekipos MVP išrinktas Arnoldas Čepkauskas sutiko, kad rungtynės buvo lengvesnio pobūdžio. „Mes įmušėme du greitus įvarčius, po to pridėjom ir trečią. Gal šiek tiek atsipalaidavome, visi norėjo kažką parodyti gražaus, bet mums dar trūksta susižaidimo, o varžovai pasinaudojo mūsų klaidomis ir įmušė du įvarčius. Bet per pertrauką pasikalbėjome, susikaupėme, išėjome į aikštę daryti rezultato – ir padarėme.

Susirinkome gan gausiai, visi turėjo progą pasižaisti, nes šios rungtynės buvo šiek tiek lengvesnės. Aišku, buvo klaidelių, bet įmušėme tiek, kiek norėjome ir judame toliau. Stengsimės laimėti visas likusias rungtynes. O kaip išeis taip išeis“, – konstatavo Arnoldas.


O šiaip, smagu, kai divizione tiek daug ambicingų, aukščiausius tikslus turinčių ir nieko nebijančių komandų. Tai reiškia, kad čempionatas bus tikrai įdomus ir pagardintas sodriomis intrigėlėmis!

STATISTIKA. 45 įvarčiais pasipuošęs turas gavosi kuklesnis įvarčiais nei praėjęs (49), bet dosnesnis nei pats pirmas (42). Kitaip sakant – subalansuotas. Vidurkis – 7,5 įvarčio per rungtynes. Jį beveik dvigubai pranoko 14 įvarčių per abu sumušę Novovileisk ir Volcano futbolininkai, bet į dugną traukė vos 4 įvarčiais pasireiškę Riešės ir WOU žaidėjai. 

Rezultatyviausia turo komanda, be abejo, SFK Novovileisk. 50 minučių – 12 įvarčių. Po 5 įvarčius pramušė Prima Line, Vilniečiai ir VU MIF. Santūriausiai puolime atžaidė WorldOne United ir Žalia Raudona, suskrebenę po 1 įvartį. Ir jei WOU kaip ir nestebina, tai ŽR bedantis puolimas tapo netikėtumu. Po 2 įvarčius pelnė Eksperimentas ir Volcano, po 3 – MSC, International Vilnius, Alytis ir Riešė.

Tiesa, Riešė ir toliau lieka rezultatyviausia diviziono komanda – 22 įvarčiai per tris turus. Novovileisk turi 19, Alytis ir Žalia Raudona – po 17 golasų. Vos 4 kartus šį sezoną pasižymėjo WOU, 5 – MSC, po 6 – VU MIF ir Eksperimentas.

Gynyboje nežibėjo 12 įvarčių prasileidusi Volcano ekipa, po 5 kartus kamuolį traukė Žalia Raudona, MSC ir Eksperimentas. Vos po 1 įvartį prasileido Riešė ir Vilniečiai, po 2 – Prima Line ir Novovileisk, po 3 – Alytis, International Vilnius, VU MIF ir WOU. 
 
Po trijų turų pasikeitimas užfiksuotas prasčiausios gynybos linijoje. Dabar šioje kategorijoje pirmauja 30 įvarčių praleidusi Volcano, 29 turi MSC. 13 kartų kamuolį iš tinklų išgriebė rungtynių pabaigoje pabyrėjęs Alytis.

Geriausia gynyba gali didžiuotis trys komandos: International Vilnius, Prima Line ir FK Riešė. Jos kamuolį iš tinklo traukė tik po 4 kartus, ir matomai, ne veltui užima visas tris prizines vietas B divizione.

SNAIPERIAI. Rezultatyviausias turo komandą nustatyti nebuvo sunku, o štai išskirtinio individualaus perfomanso kaip ir nesulaukėme. Šeši žaidėjai pelnė po 2 įvarčius, dar 33 – po 1. 

Dubliais atsižymėjo „studentai“ Vaidotas Jarašius ir Ignas Kunickas, jiems atsakė MSC atakoje it lydeka nardęs Edvinas Regelskis, du įvarčius pelnė Prima Line atstovas Matas Davidonis, taip pat ir Novovileisk duetas – Deivydas Dzius ir Arnoldas Čepkauskas. 

Diviziono TOP snaiperių rikiuotėje jau dvivaldystė. Viršūnėje stumdosi po 5 įvarčius pelnę FK Riešė atstovas Tomas Guiskis ir Žalia Raudona komandos narys, 1 ture 5-uką sukalęs Arnas Grygalis. 

Po 4 įvarčius turi Riešės atstovas Rytis Jakavonis, Žalia Raudona puolėjas Darvyas  Šernas, alytiškis Edgaras Barysas, Prima Line žaidėjas Žydrūnas Germanas ir International Vilnius puolėjas Viktor Bartosevič.

DRAUSMĖ. Turas būtų buvęs maksimaliai korektiškas, jei Alyčio žaidėjas Augustas Trinkūnas. 48 min. jis pasiėmė geltoną kortelę, o jo komanda per likusias kelias minutes išsiėmė du įvarčius ir prarado 2 taškus.

PROGNOZĖS. Ir trečias Prognozių raundas B divizione baigėsi ant lygiųjų. Apžvalgininkas nuspėjo, kad Prima Line, VU MIF ir Novovileisk laimės, bet iki tikslių pataikymų gan stipriai trūko. Prašauta pro šalį su Riešės ir WorldOne United lygiosiomis, Vilniečių pralaimėjimu ir International Vilnius pergale.

Tad ir vėl turime lygiąsias 3:3. Ir po trijų turų vis dar lygu 9:9. Kas pirmas praras koncentraciją, štai klausimas kame.

SIMBOLINĖ RINKTINĖ.

Turnyrinė lentelė

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1El Dorado110060+63
2FK Alytis110062+43
3FK Fortitudo110064+23
4FK Eagle Team - Setaltas110053+23
5FK Grija2101109+13
6FK Dinamika210168-23
7FC Žalia Raudona210168-23
8FM Vilniaus Vytis100136-30
9VU MIF200259-40
10VRFM100126-40

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
Turas 2

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Ernest Plavskij Komanda:FK Grija
4 Varžybų:2
Matas Radžiukynas Komanda:FC Žalia Raudona
3 Varžybų:2
Osvaldas Čipkus Komanda:El Dorado
2 Varžybų:1
Tadas Švaikevičius Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
2 Varžybų:1
Gediminas Skrockas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
2 Varžybų:1
Edvin Volodkovič Komanda:FM Vilniaus Vytis
2 Varžybų:1
Kostas Strielkūnas Komanda:FC Žalia Raudona
2 Varžybų:2
Paulius Obolevičius Komanda:El Dorado
2 Varžybų:1
Aleksandras Mininkovas Komanda:FK Grija
2 Varžybų:2
Ignas Kunickas Komanda:VU MIF
2 Varžybų:2

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras: MFL
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Viktor Skrypnishenko Komanda:FK Dinamika
1 0
Dariuš Jankovskij Komanda:FK Dinamika
1 0
Rimvydas Strazdas Komanda:El Dorado
0 1
Marius Škadauskas Komanda:FC Žalia Raudona
0 1
Vaidotas Jarašius Komanda:VU MIF
0 1
Balandis   2024
PrAnTrKtPnŠtSk
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Mūsų partneriai: