2015-10-28

mini SFL 7x7: priešpaskutinis žvilgsnis į B divizioną.

Kol A diviziono likimas sprendžiamas kabinetuose, užmeskim akį į B divizioną, kas ten bus ir kas ten buvo. Situacija kaip ir aiški tik su pirmo ketverto komandomis. Pirmajame ketverte po paskutinio turo bus IndEx,  TEC, Nemenčinė, Gerusa.  Aišku, kad Plasta nepakils iš aštuntos vietos. Apie kiekvieną iš jų iš eilės.

IndEx -  Viskas jų rankose. Jie pirmauja ir turi dviejų taškų persvarą prieš artimiausius varžovus. Jiems užtenka pergalės 1-0 prieš Geležinį Vilką. Pakaktų ir lygiųjų, jeigu taškus praranda, šiuo metu trečioje vietoje esantys, vyrukai iš Nemenčinės. Jei Nemenčinė laimi, lygiųjų neužtenka, nes tarpusavio susitikime pergalę šventė būtent Nemenčinės komanda. Vienintelės rungtynės, kuriose pralošė IndEx. Vienintelės rungtynės, kuriose mėlynieji pelnė tik vieną įvartį. Jei jie pelno bent du - pergalė jų rankose. Turėdami pajėgiausią puolimo liniją divizione, turėtų nepalikti šansų Geležinio Vilko komandai, kaip kad nepaliko praeitame ture ir Plastai. Tuomet jau pirmajame kėlinyje du Eduardo Grudinskio įvarčiai, bei debiutinis Igorio Kuznecovo taiklus smūgis išsprendė visus klausimus. Antrajame kėlinyje individualiomis Ernesto Česonio pastangomis buvo pelnytas ketvirtas ir tapo aišku, kad šį trečiadienį viskas priklausys nuo IndEx, o ne nuo varžovų malonės. Pergalė ir šlovė, nebėra laiko laukti.

FK TEC - antroje vietoje laikinai įsitvirtinęs klubas ir potencialiai labiausiai laviruoti galintis. TEC‘as gali tapti nugalėtojais, o gali likti be medalių. Ir blogiausia yra tai, kad jų paskutinis varžovas yra potencialiai stipriausias iš pagrindinių konkurentų. Jie žais su ketvirtoje vietoje esančia Gerusos komanda. Tecui reikia pergalės ir reikia, kad praloštų IndEx ir jie pirmi, nepaisant kaip sužaistų Nemenčinė. Jei IndEx lygiomis, TEC laimi, tada TEC komanda lieka antra. Tačiau jei laimi ir Nemenčinė, tuomet dėl tarpusavyje geresnių įmuštų praleistų įvarčių santykio komandos išsidėstytų taip: Nemenčinė, IndEx , TEC. Ir kaip tyčia TEC ir Nemenčinė susitiko tarpusavyje praeitame ture. Rungtynės prasidėjo Nemenčinės atakomis ir dešimtą minutę buvo skirtas baudos smūgis į TEC‘o vartus. Savo „patranką užtaisęs“ Andžėjus Rudzianecas nepaliko šansų vartininkui. Komandos kovojo, o kada komandos kovoja, tai neišvengiamai būna pražangų. Po vienos iš tokių buvo skirtas 9 metrų baudinys į Nemenčinės vartus ir Donatas Stakauskas suklaidinęs vartininką lygina rezultatą. Antrajame kėlinyje Lukas Dukavičius klastingu smūgiu persvėrė rezultatą TEC komandos naudai, tačiau rungtynių atomazga buvo nukelta į paskutines dvi minutes. Nemenčinė spaudė, bet po greitos varžovų kontratakos buvo nubausti. Lukas Dukavičius didina persvarą. Ir kai atrodė, kad iškyla reali grėsmė, jog gali tekti mesti monetą nustatant čempionus, TEC gynėjai neleistinai stabdo Rudzianecą ir pastarasis vėl išnaudoja baudos smūgį. 3-2 sunki ir labai svarbi TEC pergalė. Jei TEC būtų laimėję 2 įvarčių skirtumu. Ir paskutiniame ture tiek TEC, tiek Nemenčinė iškovotų pergales, o IndEx lygiomis sužaistų. Tai trys komandos turėtų po 16 taškų, tarpusavyje būtų surinkę po 3 taškus ir įmuštų-praleistų įvarčių santykis būtų .....0. Bet ačiū Die....Andžėjui Rudzianecui, kad šis galvos skausmas buvo nuimtas nuo MFL galvos.

SK Nemenčinė - jų situacija beveik aprašyta, jiems užtenka pergalės ir vilties, kad kluptels tiek IndEx tiek TEC. Minėtom komandom nesuklupus, Nemenčinė lieka trečia, suklupus tik vienai iš komandų- Nemenčinė keliauja į antrą vietą, pralošdami ir sulaukę TEC taškų jų varžybose - lieka treti, pralaimėjus Nemenčinei ir TEC, Nemenčinė krenta į ketvirtą vietą. Jų laukia Plasta, potencialiai silpniausias varžovas. Tad tris privalo imti ir tikėtis palankių varžovų rezultatų.

Gerusa - ketvirtoje vietoje įsikūrę žalieji turi šansus pakilti aukščiau, tam reikia tik pergalės prieš TEC. Pirmi nebus, net jei visi varžovai praloš, nes dabar turi trijų taškų deficitą nuo diviziono lyderių IndEx, bet tarpusavio susitikime mėlynieji nepaliko jokių šansų, laimėję jį rezultatu 4-0. Gerusai reikia tik pergalės, lygiosios ir varžovų taškų praradimai nepadės. Laukia sunki kova su antroje vietoje tupinčiais TEC‘ais. Bet paskutinėse rungtynėse pajutę įvarčių skonį - pelnė 9 įvarčius, kai prieš tai per 4 rungtynes pelnė 16 įvarčių, tai norės pratęsti šią tradiciją. Varžovams verta susimąstyti, kad jei Gerusos gretose įvarčius muša Gintaras Žukas, tai reiškia komandoje viskas gerai. Ir nesvarbu, kad tik vieną ir nesvarbu, kad jei būtų nelietęs kamuolio, įvartis greičiausiai būtų įskaitytas Giedriui Šablinskui. Bet įvartis yra įvartis. Ar sugeba Gerusa nugalėti ne tik Euforiją, pamatysime šiandien.

Geležinis Vilkas - penkti ir aukščiau šansų pakilti nėra, žemiau kristi per vieną poziciją - gali. Artimiausi persekiotojai šeštoje ir septintoje vietoje esantys Euforija ir VSG United žaidžia tarpusavyje. Jei Geležinis Vilkas pralaimi IndEx, o VSG pelno bent tašką, tai komandos susikeičia vietomis, jei kamufliažiniai iškovoja tašką, o VSG laimi, situacija kartojasi, komandos keičiasi vietomis. Jei Geležinis Vilkas laimi, nei VSG, nei Euforija jų nepaveja, o IndEx prakeikia.

VSG United ir Euforija – šešta ir septinta komanda, kurias skiria du taškai ir kurios žaidžia tarpusavyje. Lygiųjų ar VSG United pergalės atveju, Euforija lieka septinta. Euforijos pergalės atveju, komandos susikeičia vietomis. Tačiau jei laimi  ar lygiomis sužaidžia VSG ir pralaimi Geležinis Vilkas, tai VSG United kyla į penktą vietą, tas pats galioja VSG pergalės ir Geležinio lygiųjų atveju.

Plasta. 8 vieta ir nulis taškų, paskutinis šansas iškovoti tašką, įnešti sumaišties į turnyrinę lentelę. Atimk tašką iš Nemenčinės,  gal Gerusa ar TEC atneš dėžę alaus J Gal. Paskutinis šansas kažką pasiekti.

 

 

Turnyrinė lentelė

Turnyras: Mini SFL 7x7
Sezonas
Divizionas:
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1FK Užupis6510257+1816
2El Dorado6420156+914
3FK Juventus.lt63122218+410
4FK Eagle Team - Setaltas62132119+27
5FK Spartakas62131624-87
6FK Navigatoriai LT Aqua62041725-86
7FK Rytas60061229-170

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras: Mini SFL 7x7
Sezonas
Divizionas:
Turas 7

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras: Mini SFL 7x7
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Daniel Padron de los Riscos Komanda:FK Užupis
10 Varžybų:5
Dmitrij Raksa Komanda:FK Spartakas
9 Varžybų:6
Fabio Sagliocco Teruel* Komanda:FK Juventus.lt
7 Varžybų:6
Valdemar Šaveiko Komanda:FK Rytas
6 Varžybų:3
Robert Lipnevič Komanda:FK Juventus.lt
6 Varžybų:4
Pavel Pelakauskas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
6 Varžybų:6
Gediminas Skrockas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
5 Varžybų:2
Irmantas Mikolaitis Komanda:FK Užupis
5 Varžybų:5
Darius Pupliauskas Komanda:El Dorado
5 Varžybų:6
Saulius Žilys Komanda:FK Navigatoriai LT Aqua
5 Varžybų:6

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras: Mini SFL 7x7
Sezonas
Divizionas:
FotoInformacija
Sergej Podubnas Komanda:FK Spartakas
1 1
Vytautas Zemleckas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
0 1
Pavel Pelakauskas Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
0 1
Kšištof Tomaševskij Komanda:FK Rytas
0 1
Rokas Rusys Komanda:El Dorado
0 1
Aleksas Lukaševičius Komanda:FK Spartakas
0 1
Benoit Bourdon Komanda:FK Rytas
0 1
Artur Plešakov Komanda:FK Eagle Team - Setaltas
0 1
Aleksej Ušakov Komanda:FK Spartakas
0 1
Irmantas Mikolaitis Komanda:FK Užupis
0 1
Kovas   2024
PrAnTrKtPnŠtSk
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Mūsų partneriai: