2024-04-22

ChatGPT apie pirmąjį Gimnazijų turą.

Balandžio 18d. prasidėjo Mini futbolo lygos vykdomas projektas "Vilniaus miesto Gimnazijų Kings League", kuris dalinai finansuojamas Vilniaus miesto savaivaldybės. Pilotiniame projekte dalyvauja 4 gimnazijos.

Mes paklausėme dirbtinio intelekto Chat boto "ChatGPT", kad jis aprašytų įvykusių rungtynių eigą. Tai štai kas jam gavosi :) 

Rungtynių apžvalga: Kristoforo gimnazija prieš Sirokomlės gimnazija

Dienos susitikimas tarp Sirokomlės gimnazijos ir Kristoforo gimnazijos žaidėjų buvo tikras įspūdingų momentų ir taktinės kovos fejerverkas. Kristoforo gimnazija demonstravo aukščiausio lygio futbolo meistriškumą, o Sirokomlės komanda, nepaisant pralaimėjimo, taip pat turėjo savo ryškias žvaigždes.

Įvarčių apžvalga:

•              02:00 - Kasparas Liudavičius (Kristoforo gimnazija) demonstravo puikų greitį ir techniką, išnaudodamas varžovų gynybos nesutarimus ir taikliai mušdamas kamuolį į vartų kampą – 0:1.

•              04:00 - Martynas Maculevičius (Kristoforo gimnazija) pasižymėjo iškart po kelių minučių, sudrebindamas tinklą nuostabiu smūgiu iš tolimos distancijos – 0:2.

•              06:00 - Emil Surginevičius (Sirokomlės gimnazija) greitai atsakė į varžovų iššūkį, gražiai įmušdamas įvartį po puikaus solo įsiveržimo – 1:2.

•              09:00 - Kasparas Liudavičius vėl buvo aikštės žvaigždė, sumanumu ir tikslumu apmaudydamas gynėjus ir vartininką, pelnydamas antrąjį įvartį – 1:3.

•              22:00 - Martynas Maculevičius įmušė dar vieną, šį kartą techniškai sudėtingu smūgiu, įvykdant standartinę situaciją – 1:4.

•              28:00 - Žygimantas Sirius padidino Kristoforo pranašumą, pasižymėdamas puikiu galvos smūgiu po kampinio – 1:5.

•              32:00 - Joris Kazimieras Šimėnas toliau didino Sirokomlės gimnazijos vargus, sugebėdamas įveikti vartininką iš arti – 1:6.

•              35:00 - Emil Surginevičius dar kartą įsiveržė į įvarčių sąrašą, panaudodamas priešininkų klaidą gynyboje – 2:6.

•              36:00 - Žygimantas Sirius sugebėjo pramušti gynybos sieną ir pelnyti savo antrąjį įvartį mače – 2:7.

•              37:00 - Žygimantas Sirius komplektavo savo įspūdingą hat-trick, dar kartą įmušdamas po puikaus komandos draugo perdavimo – 2:8.

•              38:00 - Artūras Dziminavičius užtvirtino Kristoforo pranašumą su solidžiu smūgiu iš vidutinio nuotolio – 2:9.

•              40:00 - Ernest Paškelevič (Sirokomlės gimnazija) sumenkino deficitą, išnaudodamas momentinį Kristoforo gynybos sutrikimą – 3:9.

•              40:00 - Kasparas Liudavičius užbaigė rungtynes savo hat-trick, demonstruodamas aukščiausio lygio įgūdžius ir puikų pozicionavimą – 3:10.

Kristoforo gimnazija iškovojo įtikinamą pergalę, rodydama aukšto lygio žaidimą ir komandinį darbą, o Sirokomlės gimnazija, nepaisant pralaimėjimo, parodė charakterį ir atkaklumą. Šiandienos mačas buvo tikras futbolo šventė abiejų komandų gerbėjams.

O taip viskas atrodė ištikrųjų:

 

Rungtynių apžvalga: Žemynos gimnazija prieš Užupio gimnaziją

Šiandienos futbolo susitikimas tarp Žemynos gimnazijos ir Užupio gimnazijos buvo tikra emocinė ir įspūdinga pasaka, kurioje dominavo futbolo drama ir aukšto lygio žaidimas. Abi komandos demonstravo nuostabų meistriškumą ir kovos dvasią, o įvarčių seka tikrai neleido nuobodžiauti nei vienam žiūrovui. 

 

Įvarčių apžvalga:

03:00 - Nojus Rimgaitis (Užupio gimnazija) pelnė pirmąjį įvarčį mače, išnaudodamas gynybos spragas ir taikliai mušdamas kamuolį į tinklą.

09:00 - Gintas Šelmys (Žemynos gimnazija) greitai atsakė, įmušdamas lygiuojantį įvartį po tikslios perdavimo aikštės gale.

11:00 - Gintas Šelmys (Žemynos gimnazija) padidino savo komandos pranašumą, parodydamas meistrišką puolimo sugebėjimą ir taikliai įmušdamas įvartį.

15:00 - Noris Rimgaitis (Užupio gimnazija) parodydamas savo aukštą futbolo techniką, įmušė lygiuojantį įvartį.

18:00 - Noris Rimgaitis (Užupio gimnazija) neleido varžovams pasikvėpuoti ir vėl pelnė įvartį, įrodant savo talentą ir kūrybiškumą.

20:00 - Simonas Gedminas (Žemynos gimnazija) atsakė į Užupio gimnazijos spurtą, įmušdamas svarbų įvartį po pasikeitimo situacijos.

26:00 - Simas Račevskis (Žemynos gimnazija) parodydamas drąsą ir ryžtą, įmušė įvartį iš toli, atkeršydamas varžovams.

30:00 - Gintas Šelmys (Žemynos gimnazija) tęsė savo puikų pasirodymą, įmušdamas dar vieną įvartį po greito kontratako.

31:00 - Nojus Rimgaitis (Užupio gimnazija) demonstravo savo įgūdžius ir įmušo svarbų įvartį po baudos smūgio.

32:00 - Karigaila Šidlauskas (Užupio gimnazija) įmušė svarbų įvartį, sumažindamas komandos skirtumą ir rodęs atkaklumą.

34:00 - Nojus Rimgaitis (Užupio gimnazija) buvo nepakartojamas, įmušdamas įspūdingą įvartį po baudos smūgio, kuris paliko žiūrovus sužavėtus.

35:00 - Ignas Uždavinys (Žemynos gimnazija) parodydamas savo klasę ir meistriškumą, įmušė įvartį po greito kontratako.

37:00 - Gintas Šelmys (Žemynos gimnazija) demonstravo savo puikius puolimo įgūdžius, įmušdamas dar vieną įvartį po greito atakos.

38:00 - Balys Čiuprinskas (Užupio gimnazija) pademonstravo atkaklumą, įmušdamas svarbų įvartį po sudėtingos situacijos.

40:00 - Gintas Šelmys (Žemynos gimnazija) baigė mačą stipriai, pelnydamas dar vieną įvartį ir užtikrindamas komandos pergalę.

40:00 - Gintas Šelmys (Žemynos gimnazija) atliko puikų smūgį ir įmušė savo trečiąjį įvartį mače, užbaigdamas rungtynes su įspūdingu hat-trick.

 

Žemynos gimnazija pasiekė įspūdingą pergalę prieš Užupio gimnaziją, demonstruodama aukšto lygio futbolo meistriškumą ir komandinį darbą. Šiame įtemptame ir emociniame susitikime žiūrovai galėjo mėgautis nuostabiais įvarčiais ir kietu kovos dvasią abiems komandoms.


 

Foto albumas:

 
Įspūdingas Nojaus Ringaičio (Užupio gimnazija) įvartis: 


 


Turnyrinė lentelė

Turnyras: Kings League
Sezonas
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1Šv. Kristoforo gimnazija2200157+86
2Žemynos gimnazija21011411+33
3Vladislavo Sirokomlės gimnazija21011013-33
4Užupio gimnazija2002917-80

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras: Kings League
Sezonas
Turas 2

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras: Kings League
Sezonas
FotoInformacija
Gintaras Šelmys Komanda:Žemynos gimnazija
9 Varžybų:2
Ernest Paškelevič Komanda:Vladislavo Sirokomlės gimnazija
4 Varžybų:2
Žygimantas Sirius Komanda:Šv. Kristoforo gimnazija
4 Varžybų:2
Joris Rimgaitis Komanda:Užupio gimnazija
4 Varžybų:2
Martynas Maculevičius Komanda:Šv. Kristoforo gimnazija
4 Varžybų:2
Nojus Rimgaitis Komanda:Užupio gimnazija
3 Varžybų:2
Kasparas Liudavičius Komanda:Šv. Kristoforo gimnazija
3 Varžybų:2
Emil Surginevičius Komanda:Vladislavo Sirokomlės gimnazija
2 Varžybų:2
Artūras Dziminavičius Komanda:Šv. Kristoforo gimnazija
2 Varžybų:2
Karigaila Šidlauskas Komanda:Žemynos gimnazija
2 Varžybų:2

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras: Kings League
Sezonas
FotoInformacija
Gegužė   2024
PrAnTrKtPnŠtSk
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Mūsų partneriai: